Vil du sælge til det tyske marked?

Skanheim er dedikeret til at sælge unikt dansk/nordisk kunsthåndværk og design.

Mit fokus er at formidle og fremhæve de mindre – og måske fremtidige klassiske – kunsthåndværkere og designere, og give tyskerne lettere og mere personlig adgang til vore designtraditioner.

Jeg sælger ikke de store, internationalt kendte brands, som allerede er tilgængelige og meget populære på det tyske marked, men fokuserer istedet på unikke værker og produkter der kun er fremstillet i små serier i Norden.

I sortimentet fører jeg værker, skulpturer og brugskunst i forskellige former for keramik, tekstiler, glas, træ, metal m.v., samt smykker og unikke vægdekorationer. Jeg fører som udgangspunkt ikke malerier.

Salget foregår som kommissionsalg, hvor du sender varerne i kommission hos mig i Hamborg.

Her tager jeg mig af markedsføring, kundekontakt, forsendelser til slutkunden, samt evt. returneringer. Vi udarbejder en klar kommissionsaftale, og du får faste, løbende opdateringer omkring salgs- og lagerstatus på dine produkter, samt forventet udbetaling.

Der er ingen mindstemængde, så du kan prøve af og starte med blot et par enkelte produkter.

Webshoppen er stadig under opbygning, og nogle af de viste produkter er derfor “placeholders”.

Du kan også finde mere information i Informationsmaterialet

Har du lyst til også at prøve at sælge til Tyskland, så kontakt mig gerne på:

ryan.joergensen@skanheim.de eller +49 (0)178 6807 548.

Jeg har også et privat dansk telefonnummer, jeg kan udlevere ved henvendelse.